Вибори директора
Інституту держави і права імені
В.М. Корецького Національної
академії наук України

Про розмір оплати за надання платних послуг Інститутом держави і права імені В.М. Корецького НАН України
(Наказ № 23 від 29.02.2024 р.)



Правила прийому на навчання
до аспірантури та докторантури Інституту держави і права імені В.М. Корецького НАН України
в 2023 році

Акуленко В І.
Науково-публіцистичні етюди до портрета професора Володимира Денисова венциклопедичному інтер’єрі до 70-річчя Інституту держави і права імені
В.М. Корецького НАН України
(1949–2019)

Євроатлантичний вектор України: національна доповідь./ ред.кол. С.І. Пирожков,І.О.Кресіна, А.І. Кудряченко, Ю.С. Шемшученко та ін.Інститут держави і права імені В.М. Корецького НАН України. Київ: Національна академія наук України,2019. 328 с.

Правова позиція щодо статусу Автономної Республіки Крим

Рецензія на Енциклопедію міжнародного права (Том 1)


Бібліометричний профіль інституту держави і права імені
В.М. Корецького НАН України у
Google Scholar






Проведені заходи 2016

20 років Конституції України: суспільство і влада в конституційному процесі23 червня 2016 року у Президент-готелі відбувся Перший Київський конституційний полілог на тему: «20 років Конституції України: суспільство і влада в конституційному процесі». Організаторами полілогу виступили Координатор проектів ОБСЄ в Україні, Національна академія наук України, Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України. Даний захід зібрав науковців та практиків зі всієї України, а також з Польщі, Білорусії, Угорщини.

Модератором  відкриття заходу виступив Олександр Водянніков, LL.M., Національний радник з юридичних питань Координатора проектів ОБСЄ в Україні, член Ради з питань судової реформи, консультант Конституційної Комісії.

Детальніше >>


Право і прогрес: складові забезпечення в сучасних умовах19 квітня 2016 року в Інституті держави і права ім. В.М. Корецького НАН України відбулася щорічна міжнародна науково-практична конференція «Право і прогрес: складові забезпечення в сучасних умовах».

У конференції взяли участь провідні вчені-юристи України, представники центральних та вищих органів державної влади, наукової молоді, а також студенти провідних вищих навчальних закладів України. Всі учасники конференції полемічно і, водночас, толерантно обговорили фундаментальні проблеми, пов’язані із забезпеченням прогресивного державно-правового розвитку та тих чинників, що справляють на нього визначальний вплив.

Детальніше >>


G Analytics
сайт создан компанией